Binoc Vision Loepbrillen - Dental Provision

BINOC FALCON LOEPBRIL

Loepbril hoogwaardige Galilei-optiek voor een heldere 2,5x of 3,5x vergroting inclusief LED-verlichting. De Binoc Falcon kabelloos en batterijloos. De LED-verlichting kan worden opgeladen met USB. De Binoc Falcon is evenals de Binoc One voorzien van een lichtgewicht Adidas montuur en wordt standaard geleverd met een aluminium beschermkoffer. De Binoc Falcon is leverbaar in twee verschillende kleuren en lichtgewicht sportmontuur. 

Loepbril - Binoc Falcon - Dental Provision
 • Hoogwaardige Galilei-optiek voor een heldere 2.5x of 3.5x vergroting
 • Through The Lens techniek
 • Werkafstand standaard 42 en 55 cm
 • Zichtveld door loupes > 10 cm
 • Scherpte-diepte marge: 10 cm naar voren en 10 cm naar achteren
 • Representatief Adidas montuur in zes verschillende kleuren
 • 3-traps verstelbare zijveren
 • Uiterst licht in gewicht; zeer comfortabel ook bij langdurig gebruik
 • Panoramische glazen (gehard polycarbonaat) voor optimale bescherming van uw ogen
 • Oogcorrectie kan worden verwerkt in glazen én loepsysteem
 • Inclusief aluminium softcase met naamplaat
Binoc Falcon - Dental Provision

 

 

 

 

 

 

 

Beide brillen worden geleverd in een aluminium softcase met naamplaat.

Ik draag een bril. Kan die correctie ook worden verwerkt in de loepbril?
Ja, dat is mogelijk. De sterkte (dioptrie) van uw bril kunnen wij helemaal naar wens verwerken in het het omgevingsglas van de loepbril. Bovendien kunnen wij ook uw dioptrie verwerken in de loepjes.
Om u perfect van dienst te kunnen zijn maken wij daarvoor graag een afspraak met u bij onze opticien. Uiteraard kunnen wij ook met uw toestemming het recept opvragen bij uw opticien.

Zijn er extra kosten verbonden aan het verwerken van mijn sterkte in de loepbril?
Ja, wij berekenen een kleine toeslag voor het verwerken van sterkte in de loepbril.

Hoe weet ik zeker dat de loepbril goed is?
Omdat wij willen voldoen aan uw hoge verwachtingen stellen wij strenge eisen aan de door ons geleverde loepbrillen. Wij gaan er van uit dat onze loepbril net als bij veel van uw collega’s tot grote tevredenheid zal leiden. Wij zijn daar zelfs zo van overtuigd dat u de bril mag retourneren binnen 14 dagen als u niet tevreden bent over het resultaat.
Dit geldt niet voor loepbrillen waarin wij een persoonlijke oogcorrectie hebben verwerkt.

Wat is een TTL systeem?
TTL staat voor ‘Through The Lens’. Het betekent letterlijk dat de Galilei loepen door de dragende glazen worden geboord. Hierdoor wordt de afstand tussen de loepen en het hoornvlies verkort. Dit resulteert in een groot blikveld en een rustig beeld.

Wat zijn Galilei loepen?
Een Galilei loep bestaat uit verschillende lenzen – (bi)convex en (bi)concaaf – die ervoor zorgen dat het beeld kleurecht is en loepzuiver wordt vergroot. Galilei loepen zijn compact en licht van gewicht.

Service- en garantievoorwaarden

(download.pdf)

Dit zijn de voorwaarden en garantiebepalingen van Binoc Vision Medical Optics B.V. te Doorn

Informatie aanvragen

(Gratis en vrijblijvend)
De loepbril is zeer fijn om mee te werken. Doordat mijn zicht veel beter is, kan ik veel beter op mijn ergonomie letten, waardoor ik minder lichamelijke klachten ervaar. De bril is daarnaast erg licht om te dragen waardoor je erg snel went aan deze manier van werken. Een absolute aanrader!
Amanda Oomes

Mondhygiënist / mondzorgkundige, Mondzorg Dogterom, Middelharnis

Mijn werk als ambulante (mobiele) tandarts in de geriatrie kan soms zwaar zijn. Naast de vele andere uitdagingen is het vaak donker in de huiselijke kamers wat het onderzoek en de behandelingen lastig maakt.

Sinds de aanschaf van de Binoc Falcon loepbril in 2015 bij Dental ProVision, werk ik sindsdien met veel gemak en plezier. De bril is sterk en kan tegen een stootje. De draadloze ledverlichting is met extra batterij ruim voldoende om de gehele dag te gebruiken en daarnaast verlicht deze verlichting erg goed.

Ook ben ik uiterst te spreken over het bedrijf Dental ProVision: eind 2017 had ik pech en mijn bril ging stuk na een harde klap. Na telefonisch contact heb ik mijn bril opgestuurd tijdens de kerstdagen. De service was uitstekend want kort daarop kreeg ik mijn bril weer keurig netjes gerepareerd terug (inclusief nieuw doekje!)

Linda Purmer

Tandarts

De draadloze LEDlamp is een zeer goede aanvulling op mijn loepbril: zonder LEDlamp werk je als het ware ” in ‘t donker”. Ik vind het extra gewicht totaal niet storend.
Yves Siauta

Tandarts Amsterdam

De loepbril bevalt uitstekend. De bril wordt volledig ingesteld op de gewenste sterkte, waardoor het niet meer nodig is je eigen bril eronder te blijven dragen. Dat de batterij van de verlichting makkelijk gewisseld kan worden en dat hier geen draad aan zit, is erg prettig. Ook het lichte gewicht van de bril is een verademing.
Paul Theuns

Dierenarts Dierenkliniek Papendrecht

Ik heb de bril nu een half jaar en hij bevalt uitstekend. De bril is niet zwaar. Je hebt meer licht maar geen hinderlijke kabels dankzij de goede batterijen. Mijn ogen zijn veel minder vermoeid na een werkdag. Echt een aanrader.
Gijs Franssen

Tandarts Almere

Echt een aanwinst om mijn werk te kunnen doen: de loepbril. Door mijn werkgever aangeboden maar zou hem niet meer kunnen missen,  echt een onmisbaar onderdeel geworden.
Miranda Los

Paro-preventie assistent, Mondzorg Dogterom Middelharnis