Ik ben Jacqueline van Rossum; ruim 8 jaar werk ik als zelfstandig ondernemer in de tandheelkundige sector: ik assisteer op tijdelijke basis in orthodontie- en tandartspraktijken. Ook verzorg ik trainingen in communicatie d.m.v. een simpele, snelle en doeltreffende methode. Mensen omschrijven mij als: betrouwbaar, accuraat, professioneel, betrokken, transparant en doelgericht.

Het leveren van een zeer innovatieve loepbril mèt draadloze led-unit, is mijn paradepaardje: hiervoor benader ik mondhygiënisten, mondzorgkundigen, tandartsen en specialisten. D.m.v. de Binoc Falcon loepbril kunnen zij hun ergonomie en zicht op het werkgebied significant verbeteren.

Dental

De sector waarin ik (net)werk: ontdekken hoe ik deze moderne loepbril met innovatief draadloos LED-systeem op de juiste manier kan presenteren waardoor er meer werk-plezier wordt ervaren en er meer ergonomisch gewerkt wordt.

Pro

Professioneel: voor àlle zorgprofessionals die hun vak verstaan en zich willen onderscheiden. Innovatief èn betrokken: in alle facetten van je vak, de juiste instelling: pro betekent vòòr, en dat is altijd positiever dan tegen…..

Vision

Zicht & visie: helder zicht met draadloos licht… Door een betere werkhouding méér plezier in je werk zonder dat je in de knoop raakt. Zorgverleners die zorgen voor zichzelf zijn beter in staat om anderen de juiste zorg te verlenen!