Over ons - Dental Provision

Ik ben Jacqueline van Rossum; ruim 12 jaar werk ik als zelfstandig ondernemer in de tandheelkundige sector: ik biedt praktijkondersteuning op tijdelijke basis in orthodontie- en tandartspraktijken. Ook verzorg ik op verzoek, trainingen in communicatie d.m.v. een simpele, snelle en doeltreffende methode. Mensen omschrijven mij als: betrouwbaar, accuraat, professioneel, betrokken, transparant en doelgericht.

Wij leveren innovatieve producten zoals o.a. een loepbril mèt draadloze led-unit van Nederlands fabrikaat, Het verbeteren van ergonomie is hierbij leidend. Ook gehoorbescherming en diverse hygiënische producten en software oplossingen bieden wij aan bij mondhygiënisten, tandartsen en andere specialismen. 

Dental

De sector waarin ik (net)werk: ontdekken hoe ik deze moderne loepbril met innovatief draadloos LED-systeem op de juiste manier kan presenteren waardoor er meer werk-plezier wordt ervaren en er meer ergonomisch gewerkt wordt.

Pro

Professioneel: voor àlle zorgprofessionals die hun vak verstaan en zich willen onderscheiden. Innovatief èn betrokken: in alle facetten van je vak, de juiste instelling: pro betekent vòòr, en dat is altijd positiever dan tegen…..

Vision

Zicht & visie: helder zicht met draadloos licht… Door een betere werkhouding méér plezier in je werk zonder dat je in de knoop raakt. Zorgverleners die zorgen voor zichzelf zijn beter in staat om anderen de juiste zorg te verlenen!